7 Ocak 2015 Çarşamba

SALDIRIYI YAPANLAR KARA DULLAR MI ? ''черная вдова''

Kim Bu Kara Dullar ?

2 gün önce İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Polis Şube Müdürlüğü'ne canlı bombalı saldırı gerçekleşmiş 1 polisimiz şehit olmuştu. Saldırıyı DHKP-C üstlendi. Lakin saldırı gerçekleştiren kadının aslında sanılan kadın olmadığı ve cesedi teşhis etmek için ailesine başvuruldu.Gerçekleşen sonuçta aynı çıktı aile bu kız bizim kızımız değil dedi.
Daha sonra kadını getiren taksici teşhis edildi ve ifadesinde kadının Rusça konuştuğunu söyledi.
Kadının kamera görüntülerine ulaşılınca siyah çarşaf giydiği gözlerden kaçmadı. Bunun üzerine bütün iddaalar KARA DUL adlı örgüte çevrildi.
Kara dullar kimdir ? Kara dullar adı verilen kadın çetesinin Rusya'ya karşı mücadelelerde güvenlik güçlerinde görevli eşlerini kaybeden kadınlardan oluştuğu biliniyor. Bu kadın militanlara KARA DUL denmesinin sebebi, tepeden tırnağa siyah giyinmeleridir. 
Karadulları daha önce Rusya'da gerçekleştirdiği kanlı eylemlerde adını oldukça duyurdu. İlk gerçekleştirdiği saldırı Rusya'nın başkenti olan Moskova'da tiyatro baskınıydı. 200 e yakın kişi hayatını kaybetti. Daha sonra okul ,tren ve bir rock konserinde intihar eylemi gerçekleştirmiştir. 
Peki Kara dulların Türkiye ile ismi neden anıldı. 
Rusya'nın korkulu rüyası olan Kara dullar Rusya'da gerçekleştirdikten sonra Rusya tarafında açıklama geldi . Rusya'nın iddaasına göre Karadulların Türkiye'de eğitim gördüğünü ve bunları Türkiye'nin beslediğini iddaa etti. Rusya bu konuda sıra Türkiye'de diye Kara dulların Türkiye'de eylem gerçekleştireceğini söylemiş uyarmıştı. 
Şimdi Türkiye'de Sultanahmet Turizm Polis Şube Müdürlüğü'de gerçekleştirilen  bombalı eylemin suçlularının Kara dullar olduğu iddaa ediliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder