21 Ocak 2015 Çarşamba

HUGO VE TOLGA ABİYE KÜFÜR EDEN ÇOCUK


90'ların çocukluğunda oldukça popüler oyun olan Hugo tv6 kanalında yayınlanıyordu.. Çocuklar tuşlu telefonlarla oyunu oynuyordu. Ama bir olay vardır ki Hugo oyununda çok konuşuldu ve popüler oldu.
O olayı kısaca hatırlayacak olursak , oyuna bir yarışmacı katılıyor ve Tolga abi ona oyun kurallarını hatırlatıyor ve çocuk oyuna başlıyor. Oyunda da 3 can olduğunu hatırlatalım. Çocuk tuşlara başınca Hugo'nun kendi isteği doğrultusunda hareket etmediğini söylüyor ve ilk canından oluyor.
2. canında da aynı şey tekrarlanınca Tolga Abi'ye '' abi tuşlar basmıyor '' diyor ve 2 . canını da kaybediyor. Son canı kalınca da sinirleniyor ve '' Tolga abi tuşlar basmıyor , tuşlar basmıyor'' diye bağırıyor. Son canını da kaybetmiş oluyordu. Tolga Abi elenen çocuğu yatıştırmak için '' kaybettin ama üzülme Hugo seni çok seviyor'' diyor.. Ona karşılık olarak çocuk ''Hugoyada  A....K'' diyor. sonra Tolga Abi ''öyle deme bak Hugo'yuda beni de üzüyorsun...'' diyor Çocukta '' Senin de A....K.'' diyor ve telefonu kapatıyor..
Tolga abi , Okan Bayülgen'nin programına katıldı ve o gün yaşanan o olayı anlatılması istendi. Ama Okan Bayülgen hiç beklemediği bir cevap karşılaştı. Tolga Abi öyle bir olayın olmadığı tamamen yalan olduğunu söyledi. Okan Bayülgen ve konukların ısrarı üzerine o olayın gerçek dışı olduğunu söyledi. Tolga Abi daha öncede bana soruldu ama öyle bir yayın yok hatta öyle bir şey varsa getirin gösterin o kayıtı getirine sıfır araba alacağım''dedi. Dahası küfür eden kişi katılsın ben ettim desin'' dedi.
Yıllardır da kimsenin ne görüntü getirdiği var ve nede küfür eden çocuk çıktı ortaya..  Şimdi asıl konu eğer varsa neden hiç bir görüntü yok veya çocuk çıkmadı... Eğer asılsızsa da bu yalanı kim ortaya attı ? Nasıl yayıldı ? ve biz bunu nasıl gerçek sanacak kadar inandık.. Tolga Abi bizim bildiğimizin gerçek olmadığını öyle bir şeyler yaşanmadığını söyledi ama biz yaşanmış gibi inanıyoruz... Bu demektir ki eğer öyle bir görüntü ortaya çıkmazsa yıllardır bir yalana inanıp gülmüşüz ve son olarak kamera kaydı çıkmayana kadarda bu olay yalanlanmış oldu ve bir yalan olarak kalacak.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder