16 Haziran 2016 Perşembe

KANSER HASTALARI VE YAPILMASI GEREKENLER

                            KANSER HASTALARI VE YAPILMASI GEREKENLER 


Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki bu site veya yazı herhangi bir ürün veya kurumun reklamını yapmamaktadır. 

Kısa bir süre önce annemi kanserden kaybetmiş bulunmaktayım. Burada bu hastalığa yakalanan insanları ve onun yakınları yardımcı olmak için kendi tecrübelerimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.  Çünkü kanser öyle sinsi bir hastalıktır ki ne zaman geleceği ve ne durumda yakalayacağı hiç belirgin değildir. Yaşlı,genç, fakir zengin ayırmaksızın ansızın kapınızı çalabiliyor. Ben bu yazıda bir tedavi umudu ve bir ilaç önermeyeceğim. 
Başta da belirteyim gibi kısa bir süre içinde annemi kaybettim bu süre içinde araştırmalar, doktorlar , hastaneler , internet siteleri,kanser hastaları ile sürekli bir araştırma ve diyalog içerisinde bulundum. Bu hastalığın ne olduğunu nasıl olduğunu ne tür tedavi uygulandığı konusunda ve sonrasında gelişecek süreç hakkında bir çok bilgiye sahip oldum. Oldukça zorlu ve uzun bir süreç olduğu için tek sayfa halinde değilde konu başlıkları altında sizlere bahsedeceğim. Konu başlıklarını aşşağıda sıralayacağım şekilde takip edip okuyabilirsiniz. Tekrardan belirtmeliyim ki arkadaşlar bu yazılar tamamen bu durumu yaşayanlara yardımcı destek olmak ve yok göstermek amacıyla yazıyorum..
Öncelikle kanser nedir ? Kanser çağımızın çaresiz hastalığıdır kesin bir tedavi yöntemi yoktur. Hastanın ve hastalığın durum ve derecesine göre belirli periyodlar halinde tedaviler uygulanır . Bu hastanın duruma iyileşme durumuna göre şekillenir. Aklınızdaki bütün sorulara cevap niteliğinde yazılar yazacağım.  
Kısaca yazacağım yazıların konu başlıklarında bahsedeyim ... 
Kanser nedir  ? Tedavi yöntemleri nedir nelerdir ? Yapılması ve yapılmaması gereken nelerdir ?
Kansere iyi gelen bitkiler nelerdir ?  Bitkilerin kansere faydası var mıdır ? en çok sorulan soru , Kanser hastalarının yaşam süreleri nelerdir ?  Kanser hastaları kaç yıl yaşar ? Ne yedirilip ne içirilmelidir ? 

 Arkadaş bu ve bunu gibi bir çok konu başlığı altında bütün bilgi birikimi paylaşacağım. Yazılarımı takip etmenizi tavsiye ederim faydalı olacağını düşünüyorum..